Groepsaccommodaties in Amsterdam

Leuke accommodaties op het water

Sjoch al ús groep accommodaties in Amsterdam
Groepsakkomodaasjes yn Amsterdam

Groepsaccommodatie Amsterdam – Bezoek deze bruisende stad en breng de nacht door op het water. In Amsterdam met zijn bekende grachten en kanalen is er eigenlijk geen toepasselijker manier van overnachten. Gedurende het gehele jaar kun je overnachting boeken op een schip en in de winter wordt de vloot van hotelschepen aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen en in de winter aanmeren in de havens en grachten. De schepen zijn allen ideaal als bed and breakfast en tevens zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie Amsterdam

Een aantal hotelschepen zijn ook in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt als groepsaccommodatie voor b.v. een workshop, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je in de meeste gevallen de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels in de groepsaccommodatie op.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele groepsaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting in één van onze groepsaccommodaties kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Us oanbod fan skippen, fan lúkse oan basis

De hotelschepen in Amsterdam variëren van luxe grote driemasters en een aantal goed uitgeruste hotelpassagier schepen tot wat eenvoudiger zeilschepen. De meeste van de luxere hotelschepen hebben tweepersoons hutten, met eigen douche- en toiletgelegenheid.
De basic groepsaccommodaties zijn op zeilschepen waar je niet een eigen douche en toilet op de kamer hebt, maar dat wordt weer goed gemaakt door de bijzondere ervaring van het slapen op het water. Een kleine greep uit het aanbod van schepen in Amsterdam:

  • MPS Vertigo
    Dit eenvoudig maar gezellig scheepje werd gebouwd in 1926 en heeft haar ligplaats in het Oosterdok in het centrum van Amsterdam.  Dit is op loopafstand van het centraal station. Veer informatie over MPS Vertigo, neem contact met ons op.
  • Angelina
    Dit gezellige skip waard ferboud ta 1999 nei passenger komfort. Sûnt begjin oktober, it skip beskikber as hotel skip.
  • Lady Johanna
    De Vrouwe Johanna ligt net buiten het centrum van Amsterdam. Met haar gezellige inrichting, open keuken en knusse hutten is dit schip ideaal als groepsaccommodatie voor 12 personen. Mear ynformaasje oer de Lady Johanna.

Lokaasjes yn hiel Nederlân

Door de uitgebreide keuze aan hotelschepen in Amsterdam is er voor iedereen wel een geschikt locatie. Daarnaast lopen veel waterwegen door de hele stad heen. Deze  waterwegen maken het mogelijk om op veel verschillende plekken hotelschepen aan te meren. Tijdens congressen en b.v. festivals kunnen wij groepsaccommodaties aanbieden tot 150 personen per hotelschip. Wij kunnen exclusief voor elk gezelschap een hotelschip reserveren.

As jo ​​eigendom is net tusken stiet? nim dan kontakt mei ús op.

Mocht de groepsaccommodatie van je keuze er niet tussen staan in dan kunnen wij altijd alsnog een geschikt hotelschip regelen. Neem dan contact met ons op.

Groepsaccommodatie Amsterdam

Hotel Amsterdam groepsaccommodatie slaapschepen

Groepsaccommodatie Amsterdam

Sjoch al ús groep accommodaties in Amsterdam